Referencer

Sidste nyt fra PP Nordica

27.02.2018 Butikscenter opføres i Sønderborg helt uden brug af traditionelt armeringsstål i fundamenter og gulve.

Entreprenøren har helt uortodoks valg at udføre hele projektet med vores Durus®makroplastfibre, med både store økonomiske og tidsbesparende fordele. F.eks har entreprenøren støbt punktfundamenter til søjler og sparet en halv dags på hver søjlefundament. Derudover er der også anvendt Durus® makroplastfibre i stribefundamenter, uden armeringsstål. Entreprenøren overvejer at anvende Durus® EasyFinish til gulvene.

      

 

01.12.2017 Samarbejde med rådgivende ingeniør

PP Nordica Danmark har indgået et samarbejde med AFM Rådgivende Ingenører ApS, som vil bistå os mere komplekse applikationer. AFM har specialiceret sig i at dimensionere konstruktioner med Durus Makroplastfibre. AFM har tillige bidraget til opkvallificering af vores statiske beregningsprogram til gældende guidelines.

 

07.06.2017 Nye fibertyper

PP Nordica introducere nu 2 nye fibertype: DURUS®EasyFinish beregnet til letbelastede gulve, hvor der er krav til overflade finishen og DURUS® S400 som anvendes i konstruktioner, hvor der ikke stilles krav til overfladen, såsom randfundamenter, bunde i gyllekanaler m.fl.. Begge fibertyper er erstatning for den "gamle" Durus S300, så udfases i løbet af 2017 . Se mere her på hjemmesiden, eller kontakt os for yderligere info.

05.11.2015 Ny medarbejder.

Claus Riisberg har valgt at søge nye udfordringher.  PP Nordica/Acrylicon 

16.03.2015 PP Nordica udvider medarbejderstab

PP Nordica har pr.1. marts ansat Claus Riisberg og Ejnar Skov til udviddelse af salgsstyrken. Claus Riisberg kommer fra en stilling fra IBF som områdechef for Sønderjylland. Ejnar Skov kommer fra en stilling som Key Account Manager i Unicon. Claus vil få salgansvaret for Sønderjylland og Sjælland og Sverige og Ejnar vil få salgsansvaret for af Nord-, Midt- og Sydjylland, samt Fyn. 

Årsagen til udvidelsen er at indehaver Palle Olsen fremadrettet primært vil koncentrerer sig om det norske marked og elementfabrikker i DK, samt for at få udbredt kendskabet Acrylicon®, et stærkt gulvsystem som vi også både sælger og udfører. læs mere http://www.acrylicon.com/  

05.03.2015 Svømmehal i Sverige

PP Nordica er pt. i gang med at leverere plastfiberløsning med Durus 300 til et svømmehalsprojekt ved Tomelilla i Sverige.

11.11.2011 PP Nordica omtalt i ATL
Svenskerne har nu også føjet øje på mulighederne med plastfibrene fra PP Nordica. Se artiklen "Plastfibrer i betongen gör skillnaden" fra den svenske landbrugsavis ALT - Lantbrukets affärstidning, her: http://www.atl.nu/teknik/plastfibrer-i-betongen-g-r-skillnaden  

18.04.2011 Landbrug Syd
PP Nordica bragt i stor artikel i Landbrug Syd under overskriften "Plastfiber i betonen giver stærk plansilo" Læs artiklen her: http://www.landbrugsyd.dk/indhold/sider/artikler/vis_artikel.aspx?id=22835  

28.03.2011 Magasinet KVÆG
Læs i denne artikel fra Magasinet KVÆG hvordan plastfiber-armeret beton er blevet anvendt i forbindelse med byggeri af kostald i Bramming.    Kilde: Magasinet KVÆG, 28.03.2001, s. 67-68.

 

Side 1                      Side 2