Referencer

Vores produktprogram 

DURUS® EasyFinish er navnet på PP Nordica's nye plastfibre til gulve og konstruktive løsninger så som b.la. stribefundamenter, punktfundamenter. og mange andre byggeapplikationer

Beton med Durus® EasyFibre giver mange og alsidige anvendelses-muligheder og er både nutidens og fremtidens form for betonarmering.

Crackstop® Ultra M er et monofilamentfiber, som har effekt i betonens tidlige hærdefase, hvor der typisk er risiko for at der kan opstå plastis svind i betonen. 

Fibrene kan endviderer anvendes til armering i sprøjtebeton, betonelementer, vertikale og horisontale overflader og øger bøjnings og strækevnen i betonen uden forringet holdbarhed og revnedannelser til følge.

Plastfibrene fremstilles i England af virksomheden Adfil, der sælger disse og andre typer konstruktionsfibre i hele Verden. PP Nordica er qua vores viden og baggrund i betonindustrien udvalgt som skandinavisk samarbejdspartner og distributør.

Kombinationsløsninger: Både EasyFinish og Crackstop kan med fordel anvendes i kombination, ligesom de også kan anvendes i kombination med traditionel armering, hvor den traditionelle armeringsmængde derved vil kunne reduceres.

Se film om vores plastfibre fra vores engelske samarbejdspartner her: